Зірка на небі, а свічка в руках, Зірка, мов мрія, а свічка, мов птах, Тіні від світла і образ зорі, Свічка розквітла, відбилась у млі, Місяць прилинув і зірку зігрів, Вогник загинув, у попіл згорів, Холод і світло, свічка й зоря, Вічна палітра: ніч, тиша і я.
Я позбираю пил з проміння Ваших душ, Ступлю на небосхил, наспівуючи туш, Здіймусь до алтаря, розсіюючи час: Засвітиться зоря - своя - над кожним з нас.
Зірка на небі як свічка в руках , а що б ніби й краще звучало ... а ще краще , мені здається - мов свічка в руках ... Якесь різноманіття і щось краще ! А , може автор відгукнеться на це ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")