ВЕЧІР, ВИПИТИЙ НА ДВОХ
ВЕЧІР, ВИПИТИЙ НА ДВОХ
Згадався вечір, випитий на двох,
Хоча в душі давно вже все перегоріло,
Цю ніч, благословив, мабуть, нам Бог,
Та вберегти цей дар ми не зуміли…
П ’ янким дурманом згіркли на устах
Всі поцілунки та зізнання у коханні,
На жаль, до серця загубився й шлях,
Протоптаний несміло в роси ранні…
Душа залишилась розірвана в шматки,
Від почуттів надуманих, чи справжніх,
Тому у серці досі ще гнояться колючки,
Й глибокі шрами від помилок давніх…
Своє життя таким ціную, як було,
Покаюсь за гріхи лиш перед Богом,
Хоч щастя в душу стежку не знайшло,
Та не зосталось за чужим воно порогом…
Згадався вечір, випитий на двох,
Бо трепет спогадів донині ще чарує,
Цю ніч, благословив, мабуть, нам Бог,
На жаль, так часто Його Волі ми не чуєм…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
01 . 02 .202 1
Додав: Lilafea (01.02.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1126 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА