ЗАСНІЖИЛО В ДУШІ...
ЗАСНІЖИЛО В ДУШІ…
Засніжило в душі,
Засніжило в природі…
Не дитина давно –
В казку вірити годі…
Засніжило в душі,
Засніжило на серці…
Все життя в боротьбі,
Мов обута у берці…
Засніжило в душі,
В почуттях засніжило,
Скрижаніла наскрізь,
Так, немов би не жила…
Засніжило в душі,
Засніжило думками,
Що наснилось колись,
Вже прикрито снігами…
Засніжило в душі,
Захололо у жилах,
Йду життям по землі,
Про яке не просила…
Засніжило в душі,
Та у мріях сніжило,
Не до злетів мені,
Бо обламані крила…
Засніжило в душі,
Засніжило у долі,
Не зламаюсь в житті,
Хоч й засніжені скроні…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
01 . 02 .202 1
Додав: Lilafea (01.02.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1150 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА