О, ГОСПОДИ...
О, ГОСПОДИ…
О, Господи, помилуй грішних –
Призупини той шквал смертей,
Невже замало сліз торішніх,
Що рідних забираєш від дітей..?
О, Господи, даруй й убогим
Свою Небесну Благодать,
При пам’яті щоб мали змогу
У Тебе прощення благать…
О, Господи, утіш, хто плачуть,
Благословенням Неба захисти,
Нехай лише в Тобі утіху бачать,
Могли б життям тоді пройти…
О, Господи, прийми лагідних,
Хоч скромна їх життєва роль,
Та світ вони весь успадкують,
Й відновлять у серцях вогонь…
О, Господи, насить голодних,
Бо спраглі правди ледь живуть,
Нехай наситившись з Тобою,
Лиш праведним життям підуть…
О, Господи, про милостивих
В своїх турботах не забуть,
Для Царства Божого земного,
Вони ж помилування ждуть…
О, Господи, тих з чистих серцем
Благословення духом захисти,
Якщо свій путь і древнім старцем,
Крізь блуд й спокуси мають йти…
О, Господи, за миротворців
Благаю завжди в молитвах,
Щоб справжніми Синами Бога
Життєвий завершили шлях…
О, Господи, за правду гнаних
Своєю правдою і силою скріпи,
Небесне Царство для них званих,
Відкрий благословенно й освяти…
О, Господи, отих й незнаних,
Лихим наклепом зведених з життя,
Прийми в своєму Божім Храмі,
Щоб нагороду їм надали Небеса…
О, Господи, прости й лінивих –
Дай шанс молитвою спастись,
Крізь буревії в серці й зливи,
Не дай спокути відректись…
О, Господи, спаси болящих –
Не посилай нестерпних мук,
Дай шансів тілу бути кращим,
Хоча й готове до земних розлук…
О, Господи, слабким дай сили,
Свій захист Світу подаруй –
Усе, про що Тебе просили,
Ти в молитвах наших почуй!
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
18.02.2021
Додав: Lilafea (18.02.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1004 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7: