Софіє, чомусь пригадався зараз ваш вислів, не пам'ятаю його дослівно, але суть сказаного вами у пам'яті збереглася - Я ніколи не коментую те, що мені байдуже... Так ось, - мої "геніальні творіння" вас завжди залишають байдужою, а те що пишеться жартома ніколи не проходить повз вашу увагу . Чому це так?
Бо Софійці, як і мені, мабуть, не подобаються геніальні речі: перед ними треба "преклоняться", схиляти голову і.т.п. А ми цінуємо рівноправ'я і "вольний спів"! І ще - Ваше уміння піджартовувати над самим собою. Це набагато краще, ніж скаржитися. І набагато цінніше, ніж "роздута геніальність". Врешті, свого читача Ви вже знайшли, чи не так?
Все геніальне - просто, чи не так? Мудрість - як палка - на два боки. Без пафосу скажу, що Ви - Простак, Нехай про це скрегочуть всі сороки. За те, що "...ще не написав..." - 5.0. від Ніхто
Мені здалося що автор глибоко копає ....Роздуми про роль і місце творчої людини.Такі думки час від часу у всіх хто займається творчістю в любому вигляді, проза, поезія чи щось інше.А може я помиляюсь?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")