Та він себе вже богом вважає.Ото й робить, що хоче. І звідки такі беруться? Я собі часто задаю такі питання. Думаю, ми самі пригріваємо цих кровопивць. Дякую за вашу громадянську позицію!
Все так, пані Катю. Він і своїх людей загнав у глухий кут. Дивно, що всі бачать, знають і розуміють, що він злочинець і вбивця, а ніхто нічого не може з ним зробити. Я не розумію цього. Дякую Вам за сміливу громадянську позицію.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")