Я також нині з Веронікою пройду, Той шлях за своїм Господом-Ісусом Життєвий Хрест покірно я прийму, Якщо й підступна гризтиме спокуса...
Платок Йому, душею тканий, подаю, Щоб Образ залишив в моєму серці, Перед Його страстями голову схилю, Благословившись аж до смерті...
Обтерши кров та піт платком душі, Спасителю й плече своє підставлю, За нас Ісус помер, страждаючи тоді, Тому стежками Його Волі я ступаю ...
Його страстям вклоняся що раз, Свої проблеми й сльози забуваю, Бо настає вже, мабуть, слушний час, Подбати, щоб душа дісталась Раю...
Славу страстям співатиму, Христе, Хресту Твоєму поклоняюся, Владико, Чекаю знову, що "ХРИСТОС ВОСКРЕС!" Лунатиме довкола і від мала до велика...
Церковні дзвони скоро знову в куполах, Пасхальну пісню в піднебессі заспівають, Христос Воскресне й в душі знайде шлях Навіть до тих , що ніби Господа не знають...
Нерукотворний Образ Твій в серцях, Залишив вічний відпечаток незабутній, "ХРИСТОС ВОСКРЕС!" звучатиме в віках, Надію світу всьому давши на майбутнє...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1225 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")