Лунає скрізь «Не я б’ю – б’є верба», Бо скоро зазвучить «Христос Воскрес!» Вже буйним цвітом розпускається весна, Тепло несе й благословення нам з Небес…
Лунає скрізь «Не я б’ю – б’є верба», Вже Великодній стріти мрієм день, Щоб коло церкви і дорослі, й дітвора, Вели Гаївки хороводів та пісень…
Лунає скрізь «Не я б’ю – б’є верба», Та не важливо, чи реально вона б’є, В душі духовним світлом розцвіла, А у серцях віночки щастя нам зів’є…
Лунає скрізь «Не я б’ю – б’є верба», Хай Свято тішить навіть в карантин, Якщо весна святу водицю принесла, То і верба здоров’я дасть і нових сил…
Лунає скрізь «Не я б’ю – б’є верба», Вітаю щиро всіх з Вербою, хто дожив, Але на покуті й в душі горить свіча, Для всіх, хто до Небес пішов вершин…
Лунає скрізь «Не я б’ю – б’є верба», Великдень знову святкуватиме сім’я, То ж вдячна Богу, що живу і ще жива, Та Вербу й Пасху я зустріну не одна!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1404 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")