УЗОРИ В СЕРЦІ
УЗОРИ В СЕРЦІ
Узори в серці,
Хрести в душі,
Думки в веселці,
Хоч в метушні…
Узори в серці,
Орнамент в снах,
Наливка в чарці,
А сум в очах…
Узори в серці,
Всім мріям крах,
Мов збиті берці
В кров на ногах…
Узори в серці,
Біль в почуттях,
Як в круговерті,
Життя в друзках…
Узори в серці,
Вплітають нить…
Обличчя в масці,
Життя – лиш мить…
Узори в серці,
Що дав Господь.
Нейтральних терцій
В ритм не заводь…
Узори в серці,
Щем в молитвах…
Навіть для смерті
Вишитий шлях…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
21. 05.2021
Додав: Lilafea (21.05.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1099 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА