Хто живе в охороні Всевишнього, Щиро вірить у Волю Його, Під покрівлею Бога небесного, Душу й тіло єднає в одно…
Бог – надійне, єдине пристанище, Наш заступник для серця й душі, Як лютує нечистого лігвище, Ранять й рідні злі стріли лихі…
Від сітей Він врятує від гаспида, Та від слів, що тривожишся й сам, За плечима у захисті Господа – Під крилом ти позбудешся ран…
Його зброя – це щирість та істина, Щит надійний від сил чортівні, Стріли вогняні, що від нечистого Не дістануть ні вдень, ні в пітьмі…
То ж від біса того полуденного Наш Господь вбереже, захистить, Від читання молитви щоденного, Тисячі зла впадуть в одну мить…
Нечисть та і на йоту не зблизиться Все праворуч зле військо впаде, То ж душа на даремне бентежиться, Благодать де Господня гряде…
Уповаймо довіку на Господа, Як пристанище духа й душі, То уникнемо всякого привида, Що роз’ятрює рани живі…
Зло тоді не посміє і потайки Рани в серці, як струни торкнуть, Бо Ангели – небесні кристалики Для душі спокій в тілі дадуть…
Понесуть так неначе сповитого, На руках по життєвих путях, Приховають від гаспида хитрого, Вкажуть кращий освітлений шлях…
Щоб не було причин спотикатися, Розтоптавши і «Лева», й «Змію», Научившись в гріхах сповідатися, Чистоту принесемо в сім’ю… Уникаючи хвиль божевілля, Божу силу приймем й благодать, Щоб ніяке чортяче свавілля Не посміло безжально топтать!
Довгим віком Господь обдарує, Спокій дасть і для тіла, й душі, Дух Святий назавжди загартує В славу Сина й Отця у житті!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1085 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")