ЖИВУ ДОКИ ЖИВЕТЬСЯ...
ЖИВУ ДОКИ ЖИВЕТЬСЯ…
Живу, доки живеться,
Ще мрію крадькома,
Хоч світ немов сміється,
Та в прірву заганя…
Живу, доки живеться,
Надіюсь та люблю,
Бо кара не знайдеться
За все, що я терплю…
Живу, доки живеться,
Черпаю в Бога сил,
Душевне світло серця,
Щоб морок не згасив…
Живу, доки живеться,
В молитві день-у-день,
Терпець от-от ввірветься –
Розбита, мов мішень…
Живу, доки живеться,
Замовчую свій біль,
Допоки стежка в ’ ється
Життєву бачу ціль…
Живу, доки живеться,
На зло підступним псам,
Хоч доля не складеться –
Я з Богом сам-на-сам…
Живу, доки живеться,
В безодню не впаду,
Коли вік обірветься –
У віршах знов прийду!
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
7.06.2021
Додав: Lilafea (07.06.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1149 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА