ЖИТТЯ, ЯК НІЧ Життя, як ніч, таємне й неповторне, Яскраве іноді, чи загадкове й чарівне, Так часто манить, хоч бува потворне, Сумне й коротке, що миттєво промайне… Життя, як ніч, що вкрита неба таєною, Виблискує, хоча надто штучні ті вогні, Пройти його, щоб залишитися собою, Та навіть долю довелось ламать мені…
Життя, як ніч, буває гаряче-холодним, То в щастя огортає, то в лихий обман, Чарує поглядом чуттєво-старомодним, Вколисує у почуттів густий туман…
Життя, як ніч, бентежить навіть подих, Та пам’ятаєш вічне – «Не зашкодь!», Коли у інших викликаєш часом подив, Насправді маєш те, що дав Господь…
Життя, як ніч, коли світанок поряд, Що з нетерпінням ти чекаєш цілий вік, То ж байдуже, що люди там говорять, Якщо з Всевишнім подолаєш цілий світ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")