ВІТАЮ, СИНОЧКУ
ВІТАЮ СИНОЧКУ ТЕБЕ
( до ДН сина 11.06.2021)
Вітаю синочку тебе і себе,
Бо нині у нас знову Свято,
Я дякую Господу щиро за все,
Що є найважливіша дата…
Вже знову духмяний акації цвіт
Нагадує ніч ту й світанок,
Хай днів промайне ще багато і літ,
В оточенні барв вишиванок…
Щасливі бувають насправді роки,
Хоч часом приходять й тривожні,
Бажаю шляхом своїм впевнено йти,
Якщо ми й не надто заможні…
То ж сили черпай у Небес висоті,
Чи в моря безмежних глибинах,
Якщо й сивина розцвіте на чолі,
Для мене ти завжди дитина…
Роки неупинно вкарбовують путь,
Вплітаючись в душу та серце,
Адресу хай горесті не віднайдуть,
Якщо все життя буде «з перцем»…
Кохання бажаю тобі та тепла,
А долі найкращої в світі,
Удачі завжди, щоб лише для добра,
Розквітло життя в буйноцвітті…
Вітаю синочку тебе і себе,
Щорічне святкуючи Свято –
Фортуна повіки тебе не мене,
Щоб щастя рясного й багато!
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
8.06.2021
Додав: Lilafea (08.06.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1125 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА