НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ ОБРАЖАТИ… Не дозволяйте ображати матерів, Чи на батьків ганебні брехні лити, Якщо і найрідніший це посмів, Не зобов’язані комусь таке простити...
Не дозволяйте ображати матерів, Батьків шануйте навіть тих, в могилі, Якщо комусь, можливо, і не догодив, Віддавши й душу, як своїй дитині... Не дозволяйте ображати матерів, Любіть батьків всім серцем і душею, Готові будьте завжди висловити гнів, Якщо цим й розпрощаєтесь з "ріднею".
Не дозволяйте ображати матерів, Бо не достойні й дітьми називатись, Якщо облесливо пробачили того, Посмів хто над батьками посміятись…
Не дозволяйте ображать своїх батьків Бо бумерангом вам, мабуть, вернеться, Лише Господніх прислухайтесь голосів, Тоді в душі і Божа Благодать озветься…
Не дозволяйте ображать своїх батьків, Без них не були б навіть ви такі статечні, Якщо батькі хтось зневажать твоїх посмів – Тоді звязки такі «родинні» НЕ ДОРЕЧНІ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")