РОЗПРАВЛЯЙМО КРИЛА
РОЗПРАВЛЯЙМО КРИЛА
Минуле варто легко відпускати,
Без сумніву, докорів та жалю,
Метеликом і Гусені не стати,
Якщо не змінить суть свою...
Не здатен виростити крила,
Минулим вперто хто живе,
Бо доля любить незрадлива,
Тих, хто вперед сміливо йде...
Тому не варто оглядатись,
Якщо минуле і болюча суєта,
Щоб у майбутнє підніматись,
Потрібна впевненість й мета...
Тож розправляймо свої крила,
Звільнившись з кокону проблем,
Щоб доля щастя шлях відкрила,
По Волі Божій нинішнім пройдем...
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
11.07.2021
Додав: Lilafea (13.07.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1264 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА