МАБУТЬ СТАРІЮ… Мабуть старію швидко й не на жарт, Кажуть й пишу, на жаль, без позитиву, В житті нема давно козирних карт – Пасьянсу шістку викину зрадливу…
Життя минає так, неначе й не було, Щоденне колесо уже втрачає ритми, Давно пробачила усім образи й зло, Коли й вкровавлена виходила із битви…
Мабуть старію швидко й не на жарт, То ж мріям не дозволю більше злету, Якщо не трапився мені життєвий фарт, То, мабуть, мовчки покидатиму планету…
Сюди прийшла за промислом Творця, Тому Його повинна лиш чинити волю, Хоч не достойна навіть Божого Вінця, Душі своєї потоптати не дозволю! Мабуть старію швидко й не на жарт, Та тілом сильна ще і помислами вільна, Хоча із серця справді вивітрився гарт, Душа оголена моя, але не божевільна…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")