Іде біда і суне суне , пора стояти нам на своїх позиціях і триматися , бо біда і у нас . Таке відчуття що весь світ воює , а нас підкорює просто усіх вірус . І навіть не треба особливої зброї ! Нові технології рулять світом !
Це правда, п.Станіславе, вірус несе планетарні зміни і людський ресурс, тому здається, що в світі хаос, але, як Ви правдиво замітили, нам треба бути сильними, і міцно стояти на своїх позиціях, тоді нам не страшні ніякі життєві виклики. Дякую!
...мені здається, що далі ситуація буде тільки погіршуватися - таліби вже мають підтримку у деяких держав і на словах (на ділі, звісно, не так) кажуть, що будуть не проти послаблення вимог щодо суспільного життя, особливо до жінок
"Погіршуватися"- це м*ягко сказано, п. Василю. Чула, що Китай бере їх під своє крило. Думаю, яке їхало - такого й здибало. Ті вимоги, щодо суспільного життя, вони голосно проголошували з перших днів входу в Кабул, але, як кажеться - обіцяв пан кожух та й слово його тепленьке. Дякую, що читаєте.
Вітаю вас на сайті! Дякую за цікавість і коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")