ЖИТТЯ, ЯК КАВА З МОЛОКОМ Життя, як кава з молоком, По-різному смакує – Спожите все одним ковтком, Чи й краплею дратує… Солодке часто, чи гірке, З корицею, чи з перцем, Чи надокучливо- важке, Хоча й керує серцем…
Життя, як кава з молоком, Кому яке вже вдасться – Прокисле часом із медком, А іншим з смаком щастя…
Хтось капучино, чи лате, Флейт-вайт іще, можливо, А інший полюбив фраппе – Холодним п’є дбайливо…
Життя, як кава з молоком, Всім різним подається, Не всім гаряче та з смаком, Хтось і «бурди» нап’ється…
Комусь замінник подавай, Без кофеїнну каву, Та головне не заважай, Гординю влити в славу…
Життя, як кава з молоком, Кремове й чорно-біле, Не розрубаєш і ціпком, Якщо вже скам’яніле…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")