ЗГАДАЙМО, ХТО НА НЕБЕСАХ Згадаймо тих, хто вже на Небесах Різдво сьогодні й Новий рік святкує, Хто обіймає рідних тільки в молитвах, Бо сутність їх вже інших ласк не чує…
Це задля них кутя на покуті й свічки... Не їх вечеря та уже, на вишитім обрусі, Ялинки прибрані не ними у стрічки, Чи сніговик, що у смішному капелюсі…
Вже не співатимуть дзвінкої коляди, Не виглядатимуть, як ми, Різдвяну Зірку, Коли родина нині вся вечірньої пори, Вогні з гірлянд розвісить на причілку…
Згадаймо тих, хто вже на Небесах Сьогодні з Богом нас благословляє, Освітлюючи наш життєвий шлях, Допоки ми їх любим й пам’ятаєм…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")