З ВЛАСНИМ ДЕМОНОМ БОРЮСЬ
З ВЛАСНИМ ДЕМОНОМ БОРЮСЬ
Я з власним Демоном борюсь,
Щоб не травив даремно душу,
З колін й розбита піднімусь,
Бо сильна стати знову мушу…
Не буду знову падати в гріхи,
Підступного втішавши Звіра,
Душа від Бога і безсмертна на віки,
То ж не підвладна їй лиха зневіра…
Я з власним Демоном борюсь,
Щоб іншим ним не повтішатись,
Бо навіть з пекла повернусь,
На осуд щоб не піддаватись…
Хоч не свята, не в тому річ,
Щоб вижити у грішнім світі,
Якщо в житті й настане ніч,
Залишу мрії в буйноцвітті…
То ж з власним Демоном борюсь,
А Богу вдячна за підтримку,
Нехай і в клоччя тілом розірвусь,
Душі повік не дам спочинку…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
14 .01.2022
Додав: Lilafea (14.01.2022)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1058 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА