А У СЕСТРИЧКИ ЮВІЛЕЙ А у сестрички нині Ювілей Який насправді, мабуть, не цікаво - Вона у мене буде завжди молода, Скільки б тих літ життя не накувало...
Вітання щирі знову линуть звідусіль, Щоб мрії всі здійснились безперечно, А я бажаю, щоб кружляла щастя заметіль, Здоров’я більше, бо все інше недоречно…
Душею завжди так й надалі молодій, Живи активно, незважаючи на інших, Коханням щирим та любов’ю володій, Якщо думок часом і забагато грішних…
Бажаю фарту навіть в будні дні, Порозуміння від сім’ї та від родини, Щоб звинувачення були лише німі, А побажання щирі не лише на уродини…
Любові й ласки і від внуків, й від дітей, Як довгих літ, то при здоровім глузді, Побільше позитивно-радісних вістей, Щоб поряд завжди були тільки вірні друзі…
А у сестрички нині Ювілей Бажаю всього, що сама собі бажаєш, Щоб потопала в щасті кожну мить і день, Навіть тоді, коли уже нічого не чекаєш…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1089 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")