В кожного з нас є потреба сердечна -
Віра у Бога Отця – безкінечна,
Як і прожити нам слід до кінця,
Богу віддавши і душі, й серця.
Три постулати дарує нам Бог
Все безкоштовно, без всяких вимог.
ВІРУ прекрасну у завтрашній день
Щиру НАДІЮ і безліч знамень,
І безкорисливу чисту ЛЮБОВ,
Що окропила Його світла кров.
Ці аксіоми без всяких прикрас
З нами повинні іти повсякчас.
Щоб вирувало життя на землі ,
Щастям впивались дорослі й малі,
Знаючи - Божий закон вбереже,
Адже рятує своє – не чуже.
То ж у важкий і скуйовджений час
Просто благаю сердечно я вас:
- Вірити Богу й державі своїй,
Бо Україна – це чистий сувій…
Сунуть сюди руки, Путлер, НЕ СМІЙ!!!
Думаю, що нині буде активізація творчості на тему війни, миру та, звісно, у персоналіях проти основного ідеолога та виконавця гібридної російсько-української війни (а нині слово "гібридний" можна і не вживати), такого собі гітлера-гімлера, - путіна. І це добре, бо література повинна морально підкріплювати дух українського населення та армії
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")