Знову лякають хеловіни смертю
І викликають душі з того світу,
Щоби потішилися страхом діти,
Щоб бачити потворне і гидке уміти,
Бо так закінчується вся краса у світі,
І в'яне, наче квіти, і гниє
Твоє бажання і моє,
То ж все срахітливе вдягніть
І налякайте всіх хоча б на мить,
Щоби віддать паганствy шану,
А за цей вірш подякуйте Івану.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2065 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")