Рожеві окуляри одягну
І світ навколо зміниться за мить.
Не бачитиму прокляту війну
І серце від біди не заболить.
Не падатимуть бомби на міста.
Не буде руйнувань, жахливих втрат
І сліз дітей і вдів, проклять в устах
У тисяч мирних жителів, солдат.
А в окулярах - спокій, благодать,
Усміхнені обличчя дітлахів.
До праці люди радісно спішать.
Усюди щебет, пурхання птахів.
А сонечко сіяє в небесах.
Розквітли хризантеми у саду.
На листі і траві блищить роса.
А я, у світ закохана, іду.
Рожеві окуляри простаків
Приносять стільки радощів, утіх!
ШкодА, що я на старості років
Забула вже, куди поклала їх.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")