Я украв на Пасху
Гонористу гуску
Й через Божу ласку
Втрапив у кутузку.
Вторгував за гуску
Аж п"ятдесят гривень
На питво й закуску.
Свято ж бо, Великдень!
Ох, було мороки:
Гуска - не корова.
Дав суддя п"ять років.
Щоб він був здоровий!
Краще б я послухав
Був свою Одарку,
Й нагостривши вуха,
Крав гуманітарку.
Он, сусід мій, Слава,-
Волонтер завзятий,
Що губа - халява,
То тепер багатий.
На суддійську владу
Я образ не маю.
Винна гуска клята.
Я те добре знаю.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1151 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")