Мені приснився дивний сон,
Що ніби я - Наполеон,
На троні Франції сиджу
І на мені якийсь кожух
Чи то жупан, чи лапсердак.
Неподалік стоїть му...
Художник, (бачиш, я - естет)
Мій вимальовує портрет.
Я раптом чхнув. О, ну й дива!
Картинка виникла нова.
Умить змінився антураж.
Я - в Україні. Он гараж.
Триповерхова хижка є
І все сімейство тут моє:
Чотири жІночки. Бува.
Колишніх три. Одна нова.
За океаном діточки.
Мільйони "нажили" батьки.
В офшорах і заначка є.
Вдалось мені життя моє.
Чого бажати ще мені?
В країні йде війна. Е, ні,
Розумний на війну не йде.
У нього бізнес пропаде.
А бізнес мій - то сенс життя.
Там не одна висить стаття.
Зізнаюсь, я - наркобарон.
Ну, чим же не Наполеон?
Я смикаю за ниточки
І гинуть ваші діточки.
А що поліціянти? Ці
Сидять у мене в кулаці.
А хто не там, той в КПЗ.
Начальник їхній також зек.
Він, може, чесний чоловік,
Та я його туди упік.
Спитаєте: де СБУ
І САП, Верховний, все НАБУ?
Всі не страшні мені тепер.
Я вже відомий волонтер.
Я "волонтерю" ще з тих пір,
Як розпочався "руський мір".
А ця війна - така краса!
Найшла на камінь в них коса.
Мені дарма. Я не бідняк.
Не пахнуть грошики ніяк.
Нестача зброї? Ой, облом!
Я вам куплю металолом.
А форму в Турції візьму
За так, і харч (І грець йому)
Жалітись будете? Кому?
У Раді маю я куму.
А кум у Мексиці давно,
Там з корешами п"є вино
Чи то текілу. Бізнес мій
Він просуває. Хитрий змій!
Урвався сон. Що з ним не так?
Он, поряд, знову той му..
Чудовий змалював портрет
МалЯр. Я все-таки естет!
Щиро дякую за коментар. Сильні світу цього - не люди. Вони по суті своїй ящероподібні істоти, які думають (якщо вони, звісно, уиіють думати, бо мені чомусь здається, що за них думає ціла команда підлизунів), що їм на цій планеті дозволено робити усіляку гидоту, в тому числі і убивати цілі народи, і свої й чужі, виправдовуючи всі свої неподобства патіотичними і високоморальними гаслами. Час від часу тим негідникам дають по пиці, як от Гітлеру,але не завжди, на жаль. Людська природа - незбагненна річ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")