Поведінку і дії цієї людиноподібної істоти дуже важко оцінити і усвідомити. Немає в наших словниках слів, яких він заслуговує. Терорист... Цього замало. Це якась страшна помилка природи. ***Вірш — згусток болю і ненАвисті. Дякую за твір.
В Путіна нема ніякої гордині від слова "зовсім"! Путін, або, що скоріше, "Путін" - це найбільш вдалий проєкт Світової Закуліси. Все, що робить цей чоловік, чітко узгоджується з його кураторами на Заході, які дуже майстерно зробили з абсолютно ординарного та сірого служки мера Петербурга - Анатолія Собчака мало не Антихриста. Це - одне. А друге - не в Путіні проблема. Тотальна більшість москалів, навіть за когось іншого у Кремлі, все рівно вимагатимуть від керманича поновлення імперії. Повністю згоден з паном Корчинським, котрий постійно говорить одну коротку, але страшенно вірну та глибоку думку: "Мир - це не відсутність війни, а відсутність Москви!"
Поки так - важко, але мусимо перейти ці терні, щоб вийти на сонячну поляну і, на відміну від інших, щиро вірити в прекрасне майбутнє своєї Країни.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")