Є ти є я,а що навколо? минулих днів рядки,куплети, не так давно були дуетом, а зараз в кожного по соло. Не так давно,разом долоні тримали у осіннім танці, а зараз почуття мов бранці, сидять у льодянім полоні. В полоні гордості й образи, всі почуття суцільний стрес, це канцелярія небес, не написала бути разом.
|