Ми всі не перші ані ти ні я
до нас жили і житимуть опісля
проста і геніальна течія людського роду.
рано-
час-
запізно
ці три кити доцільності беруть
по черзі всіх на дужі спини-віхи
їх не минути а житейська путь
не завжди тішить нас потрібним збігом.
трикрапку траєкторії життя
трактує всяк охочий як потрафить
і падає здивованим дитям
у рано-час-запізно змінний трафік.
|