Я раджу всім: ножі з спинИ
Ніколи потім не виймати,
Нема їм цін, аджЕ вони
Навчать вас дружбу цінувати.
А ще у ті ж слабкі місця
Уже не ввІйде біль сильніший,
Бо там вже ніж, - руки митця,
Якого дзвін покрила тиша.
Нема в житті простих шляхів,
Бо у відносинах довіри
На каятті псевдо святих
Лежить уже прокляття звіра.
Простити можна людську хиж,
Але та проща – жорсткувата, -
В пустії ножни чистий ніж
Навряд можливо чи сховати…
|