Тобі Людино
Чого тобі треба ,Людино?
Кайдани дзвенять – то мораль?
Закони суспільні,як ніж у спину,
Холодна і люта сталь.
Надумано все…Подивися,
Що очі засипав пісок?
Міркуй,твори ,пригорнися,
Відбий чорноти замок.
Хто душу твою іржею
Зумів таки напоїть?
Людино,повторюй за мною:
*Я силою думки знищую кліть*
Ідентифікуйте мене сатрапи,
Штампи,печаті,посвідки – ніщо...
Рука моя тепла -- на вашу, з паперу лапу…
Вселенський просторе, не проміняю тебе нінащо.
|