Якщо чесно - незрозумілі переживання відчув коли прочитав, та про це треба поговорити за лаштунками. Чути у вірші, нестримність та в той же час обмеження у власних бажаннях. Досить глибоко. Не залишило байдужим.
Дякую Андрію за чесний коментар.Все набагато простіше.Цим твором я хотів ще раз нагадати,що поруч з нами, в цьому світі живуть люди ,чії вчинки ми не розуміємо і не можимо пояснити на наш розсуд. Але ми інколи забуваємо що вони,божевільні,так ми їх звикли називати,бачать цей світ по-іншому, і вчинки свої чи наші ,розцінюють також по-іншому.Для чогось сотворив їх Господь.Можливо, що б ми дивлячись на їхнє життя, стали добрішими,з більшою любов*ю і терпінням ставилися до ближнього свого, як сказано у заповіді.Інколи з величезною біллю спостерігаєш як невиховані люди поводять себе з ними:підсміхаються,говорять образливі слова,а інколи,що є верхом цинізму,ще й поб*ють їх.Але найбільша більу "божевільних" не фізична,а можливо моральна тому,що вони не розуміють чому ми так з ними себе ведемо. А не розуміють ,бо ( Блаженні в Бога,що не відають гріха)
Вражений глибиною змісту. Техніка бажає кращого. Не лінуйтесь рахувати склади. І "біль" - чоловічого роду, бо "він мій"... В цілому ж - 5.0. із "+". Хочу такого ще...
Дякую пане Олександре за коментар і поправку, Виправляю.Є умене ще пару творів такого напрямку ,але не наважуюсь їх виставити на осуд,боюсь , що не зрозуміють. Але, все ж таки, не буду змушувати Вас довго чекати. Скоро надрукую. :yes:
Мій гріх у тім,що я гріха не знаю - Єдине - убрав би більшість ком в реченнях...одного разу мені теж підказали, що у вірші можно обійтись...легше сприймається текст, не збиває темп і взагалі - авторське право)))
Змістовно..Гарно, мене вразило особливо те що не тільки вдало написаний вірш, але й відібрана тематика, рідко на щось подібне натрапиш, бо в більшості ці теми табу.. Але головне все-таки ті почуття які виникають під час читання і їх достатньо.
Сильно! Найсильніщою вважаю останню строфу. Не згоден з Характерником. Автор сам має подбати, Як того вірша подати. Не будемо обговорювати хрестоматійні істини про кому. Автор працює і пише для ЧИТАЧА! Любіте ЧИТАЧА!
Дякую пане Пилипе за такий приємний коментар і розуміння .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")