Невже не буде більш нагоди
Пірнути в пахощі весни,
Відчути вітру теплий подих
Із голубої далини,
Обняти поглядом у травні
В саду зеленім сніговій, -
Чому хвороба непоправно
Мене лишає без надій?
Душа наповнена журбою
Серед осінніх полинів, -
Чи переможу у двобої
Недугу я на схилі днів?..
08.10.11
|