Комфорт скорочує людське життя, Бо спричиняє нам імунодефіцити. І, чим комфортнішим стає твоє буття – Тим все помітніші здоров’ячка “кульбіти”. Лиш аскетизм життєвим тонус втримує На рівні, що відведений природою. Та й ним не зловживай. Бо сили зримої Неважко втратить. Не дібрав — і став колодою. Не сподівайся: молодий — то якось буде! Бо в роки молоді життя й втрачаєш: З горілки — ні добра, ні щастя не прибуде, А ти і наркоту комфортом вже вважаєш! Під зливу бруду, що вам телек продукує, Так важко від спокуси вас втримати! Хай ваша молодість здоровою квітує! Юначе! Дівчино! В залежність не впадайте! Бо, поки українець вимирає, – Нардепівець кишені набиває!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")