Що унікальніше, аніж сама людина,
Що дивовижніше за небо і зорю,
злітає в календар безцінна днина,
долонями промінчики ловлю.
Що бездоганніше за усмішку дитячу,
Що краще, аніж дощик навесні,
Як добре, коли маєш вірну вдачу,
Думки глибокі, світлі та ясні.
Блаженні ті, хто помислами чисті,
а в серці випромінюють тепло,
дарують ніжність променисту,
А краще бути справді не могло!
Що є світліше, аніж добрий вчинок,
Святіше за повагу і любов,
Життя незмінно далі плине,
А сонце сходить і заходить знов!
Що щасливіше, аніж день єдиний,
Сьогодні – це пелюсточки буття,
Тримаєш у руках шматочок глини,
Тому дбайливо виліпи життя!
|