Ледь виволокли, геть зів’ялу, Напівроздягнену, вщент п’яну, Зустріла гучно Новий рік… Сусіди збіглися на крик… Сюди води! Сюди подайте! Там шифер падає, тікайте! Ні пари з уст, ну, як німа, Лежить белькоче щось сама. Підвестися уже не в змозі, Розкинулася при дорозі Разом з Морфеєм. Добре з ним… ...а навкруги клубився дим…
Німа людина не розмовляє, але видає звуки, які ми зрозуміти не можемо, а тим паче коли горить твій дім, то і німий би виказував свої емоції, а вона без всякої реакції, тільки белькоче у п'яному угарі. Я наприклад розумію так, а ви якщо знаєте, як про це можна написати по другому, то підкажіть.
Яке "святкування" , такий результат. А все одно боляче за таких людей. Не один раз доводилося бути свідком таких подій... Прикро це бачити... Повчальний вірш.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")