Шкода ,що Вас не всі зрозуміли правильно ! Ваша думка у віршах набагато глибша за думки багатьох ветеранів ... Форма своєрідна ,але хороша . Тож іти з сайту безпідставно -рано . Потрібно показати себе з усіх хороших сторін . У Вашій творчості великий філософський посил ,до форми ,завжди можна докласти сил ... Давайте дружити ,попри всі негаразди . Дякую !
Це Ви (на жаль, не знаю Вашого імені) дарма так робите. Тікати - це остання справа в такій ситуації. Ну і що, що хтось зробив Вам зауваження? Але ж є й гарні слова на адресу Ваших віршів! Маєте хист - його треба показувати, але необхідно також звикати до критики. Не згодні з нею - напишіть про це, доведіть свою думку. Але ж бігти з сайту - не вихід. Вас же ніхто не змушує ні до чого. Форма важлива. Не хочете затискатися в рамки - пишіть верлібри. На будь-якому більш-менш серйозному літературному сайті Вам не уникнути зауважень. А про "рамки, форми, ритми" Вам не закинуть лише в тому випадку, якщо Ви сховаєте свої твори під подушку й ніколи не оприлюдните. Тоді точно Вам те не загрожує. Я ні в якому разі не хочу Вас образити, а, навпаки, підтримати. У Вас є гарні вірші. А якби Ви їх поназивали, були б іще кращими. І, дійсно, Вам треба працювати над собою, адже здібності здібностями, але майстерність - плід великих зусиль. Але то так, між іншим. Та вирішувати, звісно ж, Вам...
дуже гарно і розумно написали. кожне речення має великий зміст. але, у медалі є дві сторони і ще ребро... прислухайтеся до слів Марії, вона говорить Вам правду. тому, надіюся, бачити Вас на анумо постійно.
Про який клопіт ти говориш? Тут ще не такі "заклопотані" позбиралися. Так що припиняй хандрити, долучайся до нашої анумівської родини і ми чекаємо на твої нові вірші!
Вірші і оцінюють і коментують, і вирівнюють, одні сприймають душею, серцем інші - з "логарифмом" або усим і відразу. У нас усе є. Якщо Ви бажаєте, щоби автори не коментували вірші, то так і напишіть про це у творі.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")