Ти ще не вмер, хірург попався
впертий,
При
світлі ламп який тебе роздер,
Ти
ще не вмер, ще не пора померти,
Ще
імені твого Господь не стер.
Ти
ще живий. І що, що сотні шрамів?
Таким,
як ти, це тільки сто прикрас,
Вставай,
малий! Ти мусиш бути з нами,
Відкрий
для нас цей переломний час!
Бо
ти не вмер. Лише протер сумління
Твоє
хірург, мов Бог в його руках,
Ти
ще не вмер. Ти заслужив спасіння,
Вставай,
малий! Даремним був твій страх!
|