Сазонова
Аліна Леонідівна. Народилась 1982 року в м. Дубні Рівненської області.
Зараз
проживаю там же. Закінчила Національний університет "Острозька
академія". Нині працюю економістом в банку. Вірші пишу бо не можу не писати....
Слова пишу чарівні, дикі Любов я хочу описать! Твою любов я прагну вбити Щоб у собі забити гать Й забуть твій сміх! Я дичину вплету в культуру Я маску з гордощів сплету й таки приб'ю! навік зведу із цього світу любов твою!! Зведу любов, слова і вчинки нескромні погляди й гріхи святенність й святочинні блики і болю сповнені міхи... на знищення відправлю пам'ять спалю картини і кіно хай вороги ще щось ушкварить я знищу й те!! щоб не згнило від серця плісняви гіркої... я притулюсь до твого фото щоб заморозити його я вріжусь в тебе з всього льоту й потужності крила мого!! і розіб'юсь об скалки тЕбе тебЕ щоб стерти із душі я так хотіла в твоє небо! ти ж на землі мене лишив.. і вбив оцим...
14.10.2008
***
Боляче... Терпко й морозно... Душа застрягла Десь на полюсі... в поясі образ. Порожньо... Тихо.. й Лихо назад не пуска. лиш зла темнота блимає Тобою... коле, шматує... гартує... Шпилить соромом... горем... морем непевних вчинків.. слів... забутих літер і голів зрубаних.. Сумно.. Глобальність льодянить.. п'янить... Ти вже не вернешся! кінець.
14.10.2008
*** НЕ там ! НЕ так! НЕ те, що варте! НЕвігластво! плетена злість... Нещира дурість справжня хіть Глибоко зболене сумління Побите серце й стерта мить так голосно недійсно плаче реальність тихо лиш мовчить скептично правду морочить приховує скарби колишні... Забудуть? Чи закинуть? мертва точка. Змінить канон дано не нам. Щоб правду осягнули очка не досить розібрати храм
вона ж не там 21.09.2008
Успіхів Вам, Аліно! З трьох творів. які розміщені у цій публікації, найбільше сподобався другий - "Боляче...". Перший, можливо через усі оті "вріжусь у тебе", відштовхує. Ну а третій, майже не сприймається, бо усі твори схожі за будовою, тож перевищено максимум для сприйняття. А вцілому, враховуючи Ваш дебют, поставив "відмінно"!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")