а чому не розміщуєте додатково твір на власній сторінці? І знову не згоден з категорією. Це не збірка і не поема. Можливо я помиляюсь щодо другого, але щодо першого точно ні!
вірш чудовий..справді, коли пишеш, строфи просто ви літають із пера..)) не може поставити менше, аніж 5)) хоча вже стільки всім п*ятірок поставив, що так і хочеться когось завалити)) але в цьому вірші все чудово!!)) вітаю))
Направду, дуже гарно написано, п. Іване. Насолоджуюся густиною образів у цьому творі, їх метафоричністю, де кожен образ може стати окремим крилатим висловом..Талановито!
Дуже гарно,п.Іване! Я погоджуюся з попередніми коментарями, а від себе зичу здоров'я і наснаги!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")