Дивовижна історія Зими Була ще осінь...Всі чекали, мріяли,кричали і співали, щоб уже прийшла зима, а її нема й нема.....
Вже другий рік навіть сніжинка, як та малесенька краплинка не впала в теплий земний шар, під марами цікавих чар!
То все зробила зла чаклунка, всі так хотіли подарунка, від доброго Діда Мороза, але була така загроза, щоб Дід Мороз-Червоний Ніс пішов у темний страшний ліс знайшов малесеньку торбинку і з*їв чарівненьку малинку!
Коли він скуштував маленьку, цікаву на смак,червоненьку він здивувався,прокричав і всім-всім дітям проказав: "Врятуйте зиму,дітки любі, щоб добре відпочив собі, тому що нема в мене сил щоб втамувати злую біль!"
Маленька дівчинка злякалась в відпусці Діда здивувалась і враз йому пообіцяла, і ніжним голоском сказала: "Дідусю,зиму не віддам ніколи і нікому в світі, навіть якщо вже доведеться до місяця літати в цвіті чарівного і тепленького літа! Ось така і є моя мета!"...
Вже другий рік маленька Мая рятує зиму і шукає дорогу, щоб до місяця дійти, можливо їй далеко ще іти...
В один прекрасний,сонячний,осінній день бабуся заспівала всім пісень, серед яких була така ж проблема, де зиму рятувала Маї мама і дівчинка у пісню думкой впала і разом із бабусей заспівала про маленьку іграшкову кульку, в котрій стоїть ялинка і висить бурулька
І дівчинка довідалась про те, що злая відьма скоїла просте! Вона взяла з казкової країни чарівну кульку з середини дивовижного Бурулькового світу і довідалася про свою мету: "Потрібно кульку тую відшукати і чарівне закляття проказати!"
Вона відправилась каретою до хати де тую кульку потрібно було зберігати. Мая знала,що відьма пішла полювати на зайчика, щоб "тайну" відгадати, щоб його зачарувати і в кульку помістити!
Коли вона ввійшла в просту хатинку вона побачила садок малинки! Було її повсюди і багато Ніби хтось влаштував велике свято!
Вона покинула малинковий садок, пішла в чарівненьку кімнаточку казок, побачила найчарівнішу кульку, в якій була ялинка і бурулька, схопила її, передивилась... Закляття з її уст схопилось!
Ось так і зиму врятували... Про відьму дещо розказали: "А що там відьма?Та чаклунка... Отримала і подарунка! Зникла вона і полетіла в казковий світ на своїх крилах..."
Цікава така історія у Вас вийшла, Таню. Вцілому - не погано. Однак свій творчий дебют, радив би вам починати з невеличких віршів, щоб ними привернути увагу читацької аудиторії. Анумо віршувать !!! І бажаю Вам тут, успіхів.
Дякую У вас також цікаві вірші! Дякую за підтримку! Розумієте я не можу писати маленькі, бо всі відчуття і рядки вириваються з голови!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")