Тулбо
Колись і десь у заметіль_____________В тяжкую моторошну днину
Приходять біди звідусіль - - - - - - - - - - Вишукують собі провину …
Марніють дні – як в порожнечу , _____Життя зляга у ложе лихолітть .
Час добігає – наче ворожнеча : ______Життя іде , а розвиток …стоїть !!!
Хто з смерті – в думі ледве жевріє , Хто потерчатом миготить :
Украйна полум*ям горить - - - - - - - І тут він смажить ненажерливо !!!
Ці «люди» - пуп*яхи жахітть , _______Ці незліченні організми ,
Що відцурались від столітть ,________Низько вклонившись кретинізму .
Вони «живуть» лишень крайком . ____Вони не те , щоб все не розуміють –
Їм тільки б почесати язиком _________Та порсатись як мухи коло гнію …
Хто руською не розуміє , ______То я зусилля докладу
І розпочну вже як умію - - - - - - -По-росіянські заведу :
В гробы чумной безумной падали ____Блага миров бездумно падали ,
И разложившись на кости - - - - - - - - - -Им лишь доходы б наростить …
Народ теперь хоть волком вой - - - - - - -Хрипи полночным «дрозофилом» .
Я с беззиянной головой ____________Могильщик гнойным тухлофилам .
Посмотрим кто кого пропьёт : _______Душа затеплится в глазницах ,
Заломиш шапку …и - ВПЕРЁД …………...Опохмелятся …по страницам …
Ну и народ !!!
Ти не чекай щоденний звіт __________Про те , як гній годують вмерлі ,
Про цей страшний кривавий світ , ____Про світ примарний і химерний …
Хто повернЕться звідтіля ? __________Хто не поляже при дорозі ?
Хто не зостанеться гіллям ___________В останній вогняній облозі ??????????????????
Монолог голови Гордія ЧУРАЯ .
Важко читається зміст , хоча від добренький , але видно добре неоформлений !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")