Мій дід кремезними ручийщами ______________Пилюку жаху не здіймав , Він затинав ними урвища нам , _______________На плечах спокоєм дрімав . Величнійшою був він постаттю , _____________Бо озирався на глузд татів ! Нема в минуле вороттю - - - - - - - - - - - - - - - - - Є кодло вшивих супостатів !!! Здригався він понад усе , ____________________Як бачив на мені «бейсболку» , Казав : - «У вас є все , _______________________Але ж нема в вас толку !» Глаза , что песком уплотняются , ________Ручьями сбегут по весне ; Сопли текут , всё меняется , ____________А времена и нравы нет ! Если зло на твоей стороне ………………..Вспылать праведнейшим пожаром , Да волною по всей стране , ____________То и жизнь не отбудешь даром ! Назавтра вас никто не спросит : ___«Зачем вы прожили вчера ?» , Но на сегодняшних допросах _____Бессонней ночи вечера !!!
Лоза незламна , люду мій , ___________________Закуті чубуки в скарбниці : -«Усіх народжують людьми , _________________А помирають одиниці !!!»
Хіба ж ревуть воли , як влада : _______________ То скотне , вибори – брататись ! До подиху останнього невдалого _____________Хіба ж так складно людьми зоставатись ! Канон заветный «Мїру мір» - - - - - - - - - -Как ока береги зеницу ! Все , кто рождается людьми , – - - - - - - - -Не умирают ни крупицы !!! Одних сомнений мне замало : __________Где дым – там сонмище огней ! Те на корню привиты вяло , ____________Кто несомненно всех глупей !!! И вперекор земных стяжаний ________________Таких коров , что самому Всего нужней , чем никому : ________________«Оригинал исконней подражаний ! » Пращури.
Цікаве написання , спеціально , чи так вийшло , важко читається тому зміст , як кажуть тут на заході - руско-польско -украінско ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")