Пішли крокви по європах , ________А хати змочило !!! І зосталися холопи - - - - - - - - - - - - -Просто неба спочити !
Доки лататтям не зросла __________Криниця – нас не стерти ! Нехай вихрюкують гасла__________Ті , що живуть щоб вмерти .
З давЕн і дАвен дме Трипілля ,_____Ворожить зіллям з невідомості : Як бомби вкриються всі цвіллю - - - Вибух … _______________________________________Національної самосвідомості !!!
С чего ж начинается Родина ?_____С колбас на соседнем столе ? С хороших и верных товарищей - - -С отравленной злобой в стволе ? ___А может она начинается________З пісень тих,що Мати співали ? ___Та казки про того Івасика , _____Якого Телесиком звали ? С чего начинается Родина ? _______С колбас на соседнем столе ??? Со зверски замученных юношей , __Истлевших в кремлёвской золе ? ___А может она начинается _______Зі справжнього хліба в печі ? ___Із подиху тих паляниць , _______Що сняться мені і в ночі ? С чего начинается родная _________И есть ли предел шутовству ? Стоят на могилах надгробия _______Вопросами по существу !!! І.О.Белебеха .
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1577 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")