і він поїхав у Cтолицю, до Петра,
із думкою про віру і війну,
Святі не підпускали аж годину-
шукали в президентові людину...
за це- прадавній медальон з підказками,
що слід було б зробити-
доволі християнство все дурити!
Собор - у золоті, а що на вівтарі?
слов'янські жертви? недужі та малі?
поцілував Розп'яття- знай Закон!
вівтар- не трон, трон - не амвон.
Іван Петришин, ААП
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")