Поділяю ваш жаль, Романе. Сьогодні наші "царі" заставляють нас плакати... А ще згадалися рядки раннього Сосюри: І гнів, і муку неозору співю я в ці дні журби, коли лакеї йдуть угору й мовчать раби...
Сильно Ви, пане Василю про нас сказали! Про те, що нема Іванів.... А різноколірні мапи таки того орла непокоять.... Колись у 19 столітті, саме перед візитом царя до Умані, у "Софіївську" (коонфіскований у родини Потоцьких за участьу повстанні проти Росії) парку, що тоді ж став носити назву "царицин сад" встановили стеллу, на верхівці якої той орел.... Ось тільки ( чи то, аби з усіх боків видно було, чи хто його зна) голови у нього три! Думаю, що їх насправді чотири (якщо не більше). Найпильніші весь час на Південь поглядають.....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")