Зацьвіла маґнолія,
Як моя манорія,
Руспустила пилюстки
П'єкні і ружеві,
Пуклунилася зимлі
І голим диревам.
Чось заквітла нависні-
Так файно ся дивит,
Ну, скажіт ми, добролюди,
Чи то ни є диво?
Я ся тішу віт краси,
Шу ше є шось п'єкни,
Али шо то, люди, с того,
Кули п'єкнісьць зникни?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")