Пройшов речник
Навкруг річки
І рік:
Рік річка рекла
Речі річища,
Речу і я.
Кричить,
Ричить Тур
Риком
Роковим.
Роки ріже
Рокотес.
Речення
Прорікаю вам.
Наречу
Імена рокозмінні,
Родинні та родовиті.
Pектиму річчю
Тихою,
Щоб не вpекти.
Кину в річку
Вінець дубовий,
Проречу
Рече`ння рішуче
Від Рикущого.
Кину в річку
Вінок квітчастий,
Проречу рече`ння
Рі'чне.
Речуть згари
У небі.
Речуть
Хвилі в озерах.
Наречу імена
Наре`чені
Наречених,
Що вінки сплели,
І прорікли імена їхні
Річчю,
І наре`ченими стали.
Річ моя проречена
Прорече
Долю наре`чених.
Іван Петришин
(з давнього таємного рукопису,
схованого біля річища річки)
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 490 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")