ВІЧНА СЛАВА У П А.
Комбатантові УПА Теодорові Дячуну присвячую.
Ветерани УПА!Чи болять ваші рани? Ви собі - тільки їх здобували в борні. Вас і нині цькують.Ті,що правлять в державі, А без вас - чи була б та держава,чи ні?
Ще живі вороги української слави. Чадить сморід брехні,їх ненависть тупа. Але вже впізнає Українська держава Своїх вірних синів в комбатантах УПА.
Та брехня відсмердить.Відтремтить в лихоманці, Кане в морок і звільнить простори святі... І внесе імена українських повстанців Україна! - в свої сторінки золоті.
Ви самі принесли - все,що мали у жертву! І пішли по шляхах невимовних розпук! Вас не можна здолать,бо за вами безсмертя Українських звитяг,і трагедій, і мук.
Непідвладні були ви тортурам і славі, Бо для вас над усе завжди було і є: Щоб жила на землі Українська держава, Що,як рання зірниця над світом встає.
Вже надходить ваш час.В золоте перевесло Української слави і ваша вступа... У державному гимні велично воскресне Вічна слава УПА! ВІЧНА СЛАВА У П А !
2002р.
|