* * * Якщо переможець програє, то знову ітимуть дощі. Хоча на морози усі присягались прогнози. І гнатиме вітер отари дощинок до щік, Аби нам несила поріг подолати грипозний. Намоклі дерева вивчатимуть неба нудьгу. Забризканий пес прослизне горностаєм на Місяць. Сичі прокричать у відлуння лякливе "пугу", Щоб якось розбавити сонне оце передмістя. І йтимуть тумани крізь брами, паркани, тини звідусіль. І кожен кажан відгукнеться на місячний погук... Якщо переможець програє, то виграють, певне, усі, Хто зірвані лаври поклав необачно на нього.
|